Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuzda İlkokullar ve ortaokullar arası Mangala turnuvası düzenlendi. Turnuvada Okulumuz öğrencisi Zeynep Sude AÇIKBAŞ İlçe birincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz Öğretmenleri ve Öğrencilerimizin Hazırladığı100.Yıl Kareoğrafisi Mİlli Eğitim Bakanlığı Web Sitesinde yayınlandı.Ayrıca birçok yerel ve ulusal basında yer buldu ve beğeni aldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim Haftası Okulumuzda ilçe protokolunun da katılımıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haz

Kayseri de Yapılan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında(TASOF) ilimiz adına okulumuz katılmıştır. Turnuvada Q-Bitz dalında Kerem TUNÇAY Türkiye 5.olmuştur. Mangala dalında Zeynep Sude AÇIKBAŞ Türkiye 18.olmuştur. Turnuvaya katlan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Öğretmenimiz Şükrü TUNÇAY 'a teşekkür ederiz.

Nis

Okul içi zeka oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını aldılar.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yılı dolayısıyla okulumuzda anma programı gerçekleştirdik. Pogramda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kaymakamımız Ökkeş Safa TÜRKOĞLU okulumuzu ziyaret ederek bir dizi etkinliklere katıldı. Zeka Oyunları sınıfının açılışını yapan kaymakamımız Z Kütüphanemizde yapılan Dünya Çocuk Kitapları Haftası Programına katıldı. Daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerimize kitap hediye etti. Sayın kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı  Cumhuriyet İlkokulu ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

Haz

3/B sınıfı öğrencileri sıvı ölçülerini yaptıkları etkinlikler ile öğreniyorlar.

Haz

1/B sıınfı çuval yarışı yaparak eğlendiler.

4/C sınıfı mezuniyet fotoğrafları

Haz

4/C sbınıfı öğrencileri sınıfta elektrik devresi yaptılar.

Haz

1/B sınıfı öğrencileri saatleri yaptıkları etkinlik ile öğreniyorlar.

Haz

1/B sınıfı öğrencileri çim adam çalışması yaptılar.