Ara

4/A sınıfı öğrencilerimiz Milli Mücadele kahramanlarımızı canlandırdılar.

Ara

Milli Kültür öğelerimizden Hacivat ve Karagöz dengeli besleniyor etkinliği yaptılar.

Kas

Daerende Bölge Trafik ekipleri tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Kas

4/C sınıfı öğrencilerimiz Milli Mücade Kahramanlarımızı canlandırdılar.

Kas

3/A sınıfı öğrencilerimiz çeşitli besinleri ve maddeleri duyu organları ile tanıma etkinliği yaptı.

Kas

Okulumuz 4. sınıf öğrencilerine Malatya Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından''Siber Suçlar Eğitimi'' verilmiştir

Kas

Okukumuz 4/C sınıfı öğrencileri İlçemiz Yavuzlar Mahallesinden olan polis memuru şehit Adem KELEŞ'in ailesini ziyaret ederek ellerini öptüler.

Kas

Öğrenilerimiz ile geçen yıl emekli olan sınıf öğretmenimiz Mehmet YUMNİ'yi ziyaret edip elini öptük.

Kas

Darende Cumhuriyet Savcısı Habib ÇETİNKAYA öğrencilerimize hakları ile ilgili konferans verdi.

Kas

4/C sınıfı öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında Hacıderviş Camiini ziyaret etti. Camide sorumluluklarımız ile ilgili görevlilerden bilgi aldılar.

Kas

Ulu Önderimizin vefatının 85. yılında okul programı ile andık.

Kas

4/A sınıfı öğrencilerimiz Atasözlerimizi ve anlamlarını eşleştirme oyunu ile hem eğlenip hem oynayarak öğreniyorlar.

Kas

3/C sınıf öğretmeni Mustafa PİŞGİN öğrencileri ile kuş yuvası yaptılar. Okul bahçemize astılar.

Kas

Öğrencilerimiz Yağmur BOYRAZ öğretmenleri ile yapraklardan maske ve ayraç yaptılar.