Kas

Kızılay Haftası çeşitli etkinlikler ile okulumuzda kutlanmaya devam ediyor. Ana sınıflarımız ''Kızılay Yaraları Sarar'' adlı tiyatro oyunu canlandırdılar.

Kas

Özel eğitim öğrencimiz Ali Kaan, okuma yazma faaliyetlerine hızla devam ediyor. Matematik dersinde de toplama işlemini legolar ile daha hızlı öğrendi.

Kas

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri geleneksel çocuk oyunlarını oynadılar.

Kas

Üçüncü sınıf öğrencilerimizin sıfatlar etkinliği.

Kas

Fatih KUMTEPE ve Hakan TAŞ hocalarımız koordinesinde  Kızılay Haftası okul programını kutladık.

Kas

Özel eğitim öğrencimiz Ali Kaan ve destek eğitimi alan kaynaştırma öğrencimiz Berrin Ela'nın öğretmenleri Yağmur BOYRAZ koordinesinde ritmik saymalar etkinlik çalışması yaptılar.

Kas

Darende TSM ekipleri el yıkama ile ilgili öğrencilerimize bilgilendirme yapıp afiş dağıttılar.

Kas

3. ve 4. sınıflarımız öğretmenleri koordinesinde kültürel öğelerimiz ve değerlerimiz ile ilgili okulumuzda müze açtık. Programa İlçe Kaymakamaımız Şeref GÜLYER ve ilçe protokolümüz katıldılar.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında ana sınıfı öğrencilerimiz gösterilerini sundular. Programa Kaymakamımız Şeref GÜLYER  ve ilçe protokolümüz katıldı.

Kas

3/B sınıfı öğrencilerimiz kaynaklarımızı tasarruflu kullanma etkinliği yaptılar. Diğer sınıfları bilgilendirdiler.

Kas

İngilizce Öğretmenimiz Betül BAKIR Cumhuriyetimizin 100. yılını öğrencilrimize doğum günü etkinliği ile kutlattı.

Ekm

ÇSEDES(Değerler Eğitimi) Ekim ayı değeri olan edep,saygı ve nezaket ile ilgili İlçe Müftü Vekili Yavuz DURAN tarafından öğrencilerimize konferans verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla ilçemiz genelinde yapılan Cumhuriyet konulu resim yarışmasında 4. sınıf öğrencimiz Asel Mina GÖKER ve 100. yıl anısına düzenlenen mangala turnuvasında 4. sınıf öğrencimiz Zeynep Sude AÇIKBAŞ Darende 1. olmuşlardır. Öğrencilerimizi,öğretmenlerini ve velilerini tebrik ediyoruz.

Ekm

2/B sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Fatih KUMTEPE koordinesinde okul dışında uygun bulduğu alanlarda her zaman okuma faaliyetlerine devam ediyorlar.