Ara

Ana sınıfı öğretmenlerimiz yerli mallarımız ile ilgili kukla oyunu canlandırarak öğrencilerini eğlendiler.

Ara

Yerli malı haftası dolayısıyla yerli malı uç boyutlu çalışması yaptılar.

Ara

4/B sınıfı öğrencileri kuvvetin cisimler üzerindeki etkilerini uygulamalı olarak öğreniyorlar.

Ara

Mevlaan Haftası etkinlikleri kapsemında panomuz hazırlandı. tüm öğrencilerimize Mevlana Şekeri ikram edildi.

Ara

Ana sınıfı öğrencilerimiz vücudumuzun bölümlerini öğrendiler.

Ara

Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenimiz Mevlüt BERÇİN ve öğrencileri ÇEDES Aralık ayı değeri olan yardımseverlik ve merhamet ile ilgili pano çalışması yaptılar.

Ara

4. sınıf öğrencilerimiz Hz Mevlana kodlama çalışması yaptılar.

Ara

4/C sınıfı öğrencileri simetrik hat çalışması yaptılar.

Ara

3/C sınıfı öğrencilerimiz hadislerle değerlerimizi öğreniyor.

Ara

Ana sınıfı öğrencilerimiz işaret dili ile Engelliler Günü etkinliği yaptılar.

Ara

İlçemiz Tapu Müdürlüğü personeli Ali ÇAKANTEMUR öğrencilerimize kukla gösterisi yaptı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak deprem duyarlılığını artırmak amacıyla deprem tatbikatlarına devam ediyoruz.

Ara

Engelliler gününe özel çeşitli etkinlikler yaparak farkındalık oluşturduk.

Ara

3/B sınıfı öğrencileri kendi hazırladıkları sahnede Hacivat ve Karagözü oynadılar.

Ara

2/A sınısı öğrencileri kültürel değerlerimizden Hacivat ile Karagözü canlandırdılar.